Skoči na sadržaj

O nama

Dezinsekcija i regulacija krevetnih stenica u stanovima,kućama,lokalima,svim vrstama kreveta,poslovnih objekata,hotelijerskih ustanova,hotela i hostela.Detaljan rad,napredna TRL metoda koja se izvodi celog radnog dana od strane ddd timova koji znaju svoj posao i imaju svo potrebno obrazovanje,edukaciju i radno iskustvo.Korišćenje ne samo hemije već i opcija strečovanja kreveta sa 100% oduzimanjem kiseonika i postavka insekticiodnog lepka.100% garancija na usluge i račun svakom kupcu.Jedna smo od retkih ako ne i jedina služba kako u Beogradu tako i u Evropi koja daje 100% garancije na rešavanje ultra rezistentnih i po zdravlje iscrpljućih krevetnih stenica.12+ godina radnog iskustva.

Regulacija krevetnih stenica u Beogradu 100% efektivno,odgovorno i detaljno.Radimo i grad Novi Sad,Vojvodinu i ostala mesta u Srbiji.Deratizacija,dezinsekcija i čišćenje kreveta od krevetnih stenica.Sanacija ujeda.Stručni ddd konsalting za vlasnike apartmana,hotela i hostela.

O nama

Sajt SteniceBeograd.com namenjen prezentaciji naših usluga dezinsekcije i  specijalističkog 100% ddd čišćenja krevetnih stenica i buva u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji je trenutno u izradi. Očekujemo završetak tehničkih radova na izradi ove prezentacije u narednih par dana. Hvala na strpljenju i razumevanju. Komercijala SteniceBeograd.com 061-309-23-36   Regulacija krevetnih stenica u Beogradu 100% efektivno,odgovorno i detaljno.Radimo i grad Novi Sad,Vojvodinu i ostala mesta u Srbiji.Deratizacija,dezinsekcija i čišćenje kreveta… Pročitaj više »O nama

css.php Call Now Button